OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

Špan 35 let

Brezovica, 24. marec 2016

Sobota, 2. april 2016

V Avtohiši Špan na Brezovici sta se v enem večeru odvila kar dva dogodka. Lastnik in direktor podjetja Špan d.o.o. je ob 35.obletnici podjetja s ponosom prerezal trak nove poslovne stavbe. Skoraj 1000 gostov se je nato preselilo v pritličje nove poslovne stavbe, kjer je podjetje Špan izbranim gostom iz sveta gospodarstva, športa in zabave izročilo šest ekskluzivnihkoledarjev Pirelli 2016 in šest monografij Pirelli, ki so nastale ob 50. obletnici svetovno znane blagovne znamke.

   

 

Galerija Slik

Slike

Špan 35 let

Ob 35. obletnici podjetja so v podjetju Špan d.o.o. odprli novo poslovno stavbo, v kateri bo, med drugim, moderen in sodoben kleparsko-ličarski center, ki zaokrožuje filozofijo “vse za avto na enem mestu”.

V centru se bodo opravljale kleparsko-ličarske storitve za vse znamke vozil. Novi prostori so opremljeni tudi z najsodobnejšo diagnostično stezo za aktivni prevzem vozila v servis, kar pomeni, da lahko prevzemnik vozila v servisu, skupaj s stranko, na hiter in preprost način ugotovi stanje pnevmatik in kompletnega podvozja, vključno s kontrolo amortizerjev in zavor. Možnost grafičnih izpiskov strankam na razumljiv način predstavi problem in ponudi način odprave napake.

Gospod Ludvik Špan, lastnik in direktor podjetja, je prerezal trak ob odprtju nove poslovne stavbo v družbi Metoda Roperta, župana Brezovice. Gospod Špan, ki je v preteklosti že prejel laskavi naziv Podjetnik leta, je ob tej priložnosti, od gospoda Brankota Meha, predsednika Obrtne zbornice Slovenije, prejel

- bronasti pečat Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije 2016 ob 35. letnici uspešnega delovanja podjetja

in

- zlati ključ Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije za uspešno delovanje na področju obrti in podjetništva.

Sledila je podelitev koledarjev in slavnostnih almanahov Pirelli, Koledar Pirelli izide vsako leto v omejeni nakladi in ga prejmejo vplivni ljudje iz sveta gospodarstva, športa, znanosti, zabavne industrije. Almanah Pirelli je nastal ob 50. obletnici družbe Pirelli. Letošnji dobitniki v Sloveniji so: Samo Hribar Milič (generalni direktor GZS Slovenije), Maja Vtič (skakalka na smučeh), Metod Ropert (župan občine Brezovica), Iryna Osypenko Nemec (top model in moderatorka na televiziji), Jakov Fak (biatlonec), Špela Rogelj (skakalka na smučeh), Dejan Zavec (boksar), Ula Furlan (igralka in voditeljica), Petra Majdič (tekačica na smučeh), Peter Poles (televizijski voditelj), Miša Molk (televizijska voditeljica) in Filip Flisar (smučar prostega sloga)

Pirelli

Amy Schumer, Serena Williams, Yoko Ono, Natalia Vodianova, Tavi Gevinson, Patti Smith, Fran Laibowitz, Ava Du Vernay, Agnes Gund, Kathleen Kennedy, Mellody Hobson, Shirin Neshat in Yao Chen so ženske, ki krasijo najnovejši koledar Pirelli v prerojeni verziji. Prav tako slavna in vplivna fotografka Annie Leibovitz je v svoj objektiv ujela vplivne ženske v črno beli tehniki.

Koledar Pirelli, ki izhaja vsako leto v omejena nakladi in ni naprodaj, temveč ga prejmejo zelo pomembne osebnosti po vsem svetu, ima letos popolnoma nov koncept. V preteklosti so koledar krasile fotografije golih ali malenkostno zakritih lepotic, tokrat pa je Annie Leibovitz, ki fotografira med drugim tudi za Vanity Fair in je prav tako slavna in vplivna kot njeni letošnji modeli, posnela drugačne fotografije. Annie se je odločila za trinajst fotografij vplivnih žensk različnih profilov (med drugim iz sveta komedije, športa, filantropije in umetnosti). Drug opazen odmik od Pirellijevih norm pa je čutiti v dejstvu, da je Annie Leibovitz prva ženska (poleg para Inez in Vinoodh iz leta 2007), ki je fotografirala za koledar v zadnjih 25 letih. Izmed vseh uspešnih žensk v tokratni ediciji - Serena Williams (številka ena svetovnega tenisa), Yao Chen (prva kitajska ambasadorka dobre volje); Patti Smith (pevka, ena izmed vrhunskih rock zvezd vseh časov); Amy Schumer (igralka in stand up komedijantka); Yoko Ono (umetnica, glasbenica); Mellody Hobson (filantropistka); Fran Lebowitz (mnenjska voditeljica in pisateljica); Agnes Gund (zbirateljica umetnin in filantropistka), Ave DuVernay (režiserka), Shirin Neshat (iranska umetnica), Kathleen Kennedy (producentka); Tavi Gevinson (vplivna blogerka), Natalia Vodianova (ruski top model) - sta le Williams in Schumer posneti v spodnjem perilu. Dekle meseca decembra (perfekten zaključek leta, bi lahko rekli), komediantka Amy Schumer, pozira naključno v spodnjem perilu in petah, držeč skoledico kave z odtisom šminke, kot bi želela kameri sporoči "Ummm, vam lahko kako pomagam?"Med novinarsko konferenco je Leibovitz sporočila: "Ideja je bila, da je Schumer edina, ki ne dobi sporočila o ideji z oblekami." Schumer je objavila sliko na svojem Instagram profilu in zapisala: "Lepe, zavaljene, močne, suhcane, debele, grde, seksi, nagravžne, brezhibne - ženske. Hvala Annie Leibovitz!"

V videu iz zakulisja, ki so ga prikazali na press konferenci je Fran Lebowitz (ženska meseca maja in avtorica številnih prispevkov za Vanity Fair) izjavila: "Mogoče bodo tokrat oblečene ženske doživele moment."Res so ga doživele, prav tako tudi moški dobitniki, na podelitvi teh prestižnih in ekskluzivnih edicij Avtohiši Špan na Brezovici.

 

Twitter Pošlji na e-mail
Kontakt

Špan d.o.o.
T: 01 365 81 10
E: Info@span.si