OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

Podjetje Špan d.o.o. prejelo certifikat odličnosti AAA

Sreda, 13. julij 2016
Podjetje Špan d.o.o. prejelo certifikat odličnosti AAA
Podjetje Špan d.o.o. prejelo certifikat odličnosti AAA
Podjetje Špan d.o.o. prejelo certifikat odličnosti AAA

Podjetje Špan d.o.o. je letos prejelo certifikat odličnosti AAA in se tako uvrstilo med 4,2 odstotka poslovnih subjektov v najvišjem razredu.

Podjetje Špan d.o.o. po oceni bonitetne hiše Bisnode ustreza vsem najstrožjim standardom poslovanja in tako prejema certifikat odličnosti AAA. Tako spada v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji. Bonitetna ocena odličnosti ima večletno tradicijo v 18 evropskih državah, kjer je prisoten Bisnode. V teh državah si poslovni subjekti s certifikatom utrjujejo ugled ter zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju. Poslovni subjekti z bonitetno oceno odličnosti poslujejo odlično in uživajo zaupanje poslovne javnosti. Le 4,2 odstotka poslovnih subjektov je v najvišjem razredu bonitetne odličnosti. V letu 2016 v Sloveniji dosega Bonitetno odličnost AAA zgolj 6.944 podjetij, registriranih je približno 163.000.

»Vse od ustanovitve dalje se podjetje osredotoča na inovacije, kakovost storitev in zagotavljanje večje dodane vrednosti našim strankam,« je o viziji podjetja dejal direktor Ludvik Špan. Podjetje Špan d.o.o. je zasebno podjetje s 35 letno tradicijo. Današnja ponudba je plod vizije, ki ji podjetje sledi že od samega začetka – lastnikom vozil ponuditi celovito paleto kakovostnih storitev na enem mestu. To je gonilo dela podjetja in temelj strategije, ki v svojih usmeritvah upošteva tako individualnost in prilagajanje željam posameznikov, kot tudi celovitost in interdisciplinarni pristop.

Twitter Pošlji na e-mail
Kontakt

Špan d.o.o.
T: 01 365 81 10
E: Info@span.si