OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

Električna kolesa S-BIKES

Sreda, 22. junij 2016
Električna kolesa S-BIKES
Električna kolesa S-BIKES
Električna kolesa S-BIKES
Električna kolesa S-BIKES

Podjetje Špan pričenja s prodajo koles lastne znamke S-BIKES. Električna kolesa predstavljajo najnovejši trend urbane mobilnosti. Od trenutka, ko se boste usedli na S-BIKE vam bo jasno, da česa takega še niste občutili. Sedaj na voljo po promocijski ceni 999 EUR. 

Električno kolo S-BIKES Smart 01 vam bo za vedno spremenilo pogled na kolesarjenje. Potovanja bodo po zaslugi kolesa S-BIKES dobila novo razsežnost in še tako oddaljeni kraji bodo za vas postali lahko dosegljivi. S-BIKES odlikuje izjemno lahko aluminijasto ohišje. Celotno električno kolo tako z baterijo in vso opremo tehta manj kot 22 kg. Po zaslugi zmogljive baterije priznanega proizvajalca Samsung vam S-BIKES pomaga pri vaši vožnji do kar do kar 60 km daleč v eko načinu s samo enim polnjenjem. Polnjenje je enostavno. Poteka preko običajne hišne električne vtičnice. Baterijo pa je mogoče vzeti iz kolesa in jo polniti ločeno. Dodatno uporabnost kolesa omogoča tudi serijsko vgrajena vtičnica USB, ki omogoča polnjenje električnih naprav, kot so mobilni telefoni, navigacijske naprave ali prenosni računalniki. Električno kolo S-BIKES omogoča 5 različnih režimov delovanja. Od športnega programa za hiter doseg najvišje hitrosti, do eko programa s podaljšanim dosegom.

S-BIKES ni le električno kolo. Je koncept sodobne mobilnosti. Spreminja trende mobilnosti in odgovarja na potrebe današnjega časa. S-BIKES je izjemno zmogljivo električno kolo. Smart 01 ima vgrajene odlične komponente, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo. Smart 01je izjemno bogato serijsko opremljen. LED luči, perforirane visoko zmogljive disk zavore, 3-kraka lita platišča v mat črnem izgledu, 7 stopenjski menjalnik SHIMANO s ščitnikom, potovalni računalnik, upravljalnik ECO SPORT s petimi režimi upravljanja elektro motorja, integriran opozorilni zvonec ter prilagodljivo prednje vzmetenje. Vsi elementi skupaj z markantnim ogrodjem S-BIKES, tvorijo celoto, ki navdušuje. Uporabnost se združuje v stilsko ikono. Po zaslugi zložljivega okvirja Smart 01 uporabniku omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje. Primeren je tako za vožnjo v prtljažniku vozila, kot tudi za pospravljanje v še tako majhnem prostoru.

Serijska oprema S-BIKES smart 01:

  • LED sprednja luč in LED zadnja luč,
  • perforirane visoko zmogljive disk zavore,
  • 3-kraka lita platišča v mat črnem izgledu,
  • 7 stopenjski menjalnik SHIMANO s ščitnikom,
  • potovalni računalnik,
  • upravljalnik ECO SPORT s petimi režimi delovanja,
  • integriran opozorilni zvonec,
  • zložljiva pedala,
  • prilagodljivo prednje vzmetenje,
  • baterija Samsung (36V, 7800 mAh),
  • zložljivo krmilo z možnostjo regulacije višine,
  • po višini prilagodljiv sedež,
  • zložljivo ogrodje S-BIKES smart 01.
Twitter Pošlji na e-mail
Kontakt

Špan d.o.o.
T: 01 365 81 10
E: Info@span.si