OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

Beer buli z zimskimi pnevmatikami Point-S

Ponedeljek, 31. december 2018
Beer buli z zimskimi pnevmatikami Point-S
Beer buli z zimskimi pnevmatikami Point-S

Beer Bulli je zagotovo eden najslavnejših slovenskih kombijev. Zgodba njegove vrnitve na ceste je dobila prav epske razsežnosti. Za varno vožnjo v zimskih razmerah smo poskrbeli v centru mobilnosti Špan, kjer smo ikono obuli v čisto nove zimske pnevmatike Point-S Winterstar.

Po skoraj dveh letih, odkar so ga našli, zapuščenega v reki Rižani se je “odpisani” vrnil nazaj v življenje! Uspelo je praktično nemogoče! Za varno vožnjo v zimskih razmerah smo poskrbeli v našem centru mobilnosti Špan. Beer bullija smo obuli v zimske pnevmatike Point-S Winterstar 4, ki predstavlja že četrto generacijo zimske pnevmatike. Point-S Winterstar 4 smo razvili v sodelovanju z nemškim premium izdelovalcem pnevmatik Continental. Pri razvoju so nas vodili trije glavni cilji: vrhunska kakovost pnevmatike po ugodni ceni, brezkompromisna zanesljivost na evropskih cestah pozimi in dolga življenjska doba. Tako je nastala pnevmatika Winterstar 4, ki pokriva skoraj vse dimenzije potniških in kombi pnevmatik, poleg tega pa je za učinkovitost porabe goriva in oprijem na mokri podlagi prejela oceno C/C*, kar je odličen rezultat. Vse pnevmatike znamke Point S so izdelane v EU.

Več informacij v video posnetku:

Twitter Pošlji na e-mail
Kontakt

Špan d.o.o.
T: 01 365 81 10
E: Info@span.si